Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City – Borrel in Den Haag

Details over dit uitje

Een afwisselend dagarrangement in Den Haag, met alles er op en er aan? Hofstad Events heeft de ‘Lunch – Crime City game – Borrel’. Durft u het aan?

We gaan we een hypermoderne uitdagende virtual GPS game spelen en sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Haags café. Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Den Haag. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch gaan we uw criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Hofstad Events neemt u mee naar een typisch Haags café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team Crime City heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie en thee en huiswijn, tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan