Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Den Haag

Details over dit uitje

Leef u in voor de moordlunch van Hofstad Events in Den Haag… Donkere wolken hebben zich samengepakt boven een restaurant in het centrum van de Hofstad.

De politie heeft de plek afgezet en de bloedspatten zijn nog steeds op de kraakheldere muren aanwezig. Wat is hier gebeurd?

Een uur geleden is er iemand van het leven beroofd, omgelegd, of zoals ze hier in Den Haag zeggen; ‘hij hep un tuintje op z’n buik’… Het is een groot mysterie, want de moordenaar is volgens geruchten nog steeds aanwezig in het pand.

U krijgt een script, prachtige kostuums en u zult de rol van uw leven gaan spelen tijdens een acteerspel, waar strenge blikken worden afgewisseld met verrassende wendingen.

In samenwerking met de dienstdoende ‘Jut’ (=Haags voor rechercheur) moet u de juiste vragen zien te stellen, zodat de sinistere schurk zijn identiteit onthult! Wie is deze gruwelijke moordenaar? De deftige zakenman of de misschien toch de toiletjuffrouw?

Geniet van een heerlijke lunch en laat uw fantasie de vrije loop. De beste speurneus krijgt na afloop de enige echte hoofdprijs mee naar huis. Een bonnenboekje misschien, het handboek ‘Arrestaties verrichten doe je zo’ of een proces verbaal voor openbare ordeverstoring, wie zal het zeggen?

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Locatie hartje Den Haag
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordtip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan