Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Den Haag

Details over dit uitje

De Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel van Hofstad Events is een afwisselend uitje, waarbij we de middag beginnen met een heerlijke lunch in hartje Den Haag!

Na de heerlijke lunch gaan we beginnen met de hypermoderne en uitdagende tablet game om vervolgens de dag af te sluiten in een een gezellig restaurant voor een ontspannen borrel. Bent u er klaar voor!?

13.00 - 14.00 Lunch

De middag begint met een heerlijke, uitgebreide lunch in een sfeervol restaurant, in hartje Den Haag. Geniet van de heerlijke gerechtjes en neem vooral niet te weinig; voor het middagprogramma heeft u de energie nodig!

14.00 - 16.00 Escape City Tablet Game

Bij dit virtuele stadsspel, met spannende en interactieve elementen, is het uw taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk te bevrijden. Doe dit voordat de klok op 0 staat!

Het bevrijden van de gegijzelden is natuurlijk niet de makkelijkste taak,maar met behulp van een Tablet en een bepaald startkapitaal is het aan de teams de taak om zo veel mogelijk mensen te bevrijden uit hun kamers. De teams moeten verschillende virtuele locaties bezoeken om te ontdekken waar deze kamers te vinden zijn. Maar blijf ook om u heen kijken, niet alle tips en hints komen via de tablet, ook op straat of op gevels kunt u bruikbare aanwijzingen vinden.

Het team dat het minste kapitaal nodig heeft, om de gegijzelden te bevrijden, zijn de winnaars en worden gehuldigd tijdens de aansluitende borrel!

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle spanning van de middag, is het tijd om even heerlijk te ontspannen. Hofstad Events regelt een plekje in een gezellig café of restaurant, waar u de middag kunt bespreken.

Uiteraard wordt ook de felbegeerde Hofstad hoofdprijs vergeven aan de winnaar van de Escape City Game!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleider
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan