070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Den Haag

De Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel van Hofstad Events is een afwisselend uitje, waarbij we de middag beginnen met een heerlijke lunch in hartje Den Haag!

Na de heerlijke lunch gaan we beginnen met de hypermoderne en uitdagende tablet game om vervolgens de dag af te sluiten in een een gezellig restaurant voor een ontspannen borrel. Bent u er klaar voor!?

13.00 - 14.00 Lunch

De middag begint met een heerlijke, uitgebreide lunch in een sfeervol restaurant in hartje Den Haag. Geniet van de heerlijke gerechtjes en neem vooral niet te weinig; voor het middagprogramma heeft u de energie nodig!

14.00 - 16.00 Escape City Tablet Game

Bij dit virtuele stadsspel met spannende en interactieve elementen, is het uw taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk te bevrijden. Doe dit voordat de klok op 0 staat!

Het bevrijden van de gegijzelden is natuurlijk niet de makkelijkste taak, maar met behulp van een Tablet en een bepaald startkapitaal is het aan de teams de taak om zo veel mogelijk mensen te bevrijden uit hun kamers. De teams moeten verschillende virtuele locaties bezoeken om te ontdekken waar deze kamers te vinden zijn. Maar blijf ook om u heen kijken, niet alle tips en hints komen via de tablet, ook op straat of op gevels kunt u bruikbare aanwijzingen vinden.

Het team dat het minste kapitaal nodig heeft, om de gegijzelden te bevrijden, is de winnaar en wordt gehuldigd tijdens de aansluitende borrel!

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle spanning van de middag, is het tijd om even heerlijk te ontspannen. Hofstad Events regelt een plekje in een gezellig café of restaurant, waar u de middag kunt bespreken.

Uiteraard wordt ook de felbegeerde Hofstad hoofdprijs vergeven aan de winnaar van de Escape City Game!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleider
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan