Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch Den Haag

Details over dit uitje

Zin in een overheerlijke lunch en tussendoor een gezellige popquiz met allerlei herkenbare hitjes? Dan heeft Hofstad Events voor u een fantastisch leuk arrangement bedacht; de Popquiz Lunch!

Je groepsuitje of vrijgezellenuitje met je beste vrienden wordt er een stuk gezelliger van. We halen de leukste hits van het verleden erbij en zo wordt jullie kennis op de proef gesteld. Onze enthousiaste quizmaster zal verschillende rondes met jullie spelen en uiteraard wordt er streng maar rechtvaardig gejureerd. Van Britney Spears tot Abba en Elvis Presley tot Bruce Springsteen, geef uw voorkeur maar door en wij passen de quiz erop aan. De volgende quizvarianten zijn mogelijk:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Wordt het de heren tegen de dames of gaan jullie onderling de competitie aan? Tussen de vragen door wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat het meest weet.

Inclusief:
  • Presentatie door een enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan