Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Lunch Game in Den Haag

Details over dit uitje

Sensationeel, avontuurlijk en afgewisseld met gezellige culinaire verrassingen! Escape City Lunch Game in Den Haag van Hofstad Events is misschien wel het meest complete groepsuitje voor iedereen die het op wilt nemen tegen de grootste crimineel van Den Haag. Dr. Crypto heeft onschuldige mensen gegijzeld en verscholen in diverse panden in het centrum. Als echte antiterreureenheden moeten jullie ze zien te bevrijden. Deze teambuilding ‘thriller’ wordt extra speciaal gemaakt door drie verschillende bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van Den Haag. Zo combineer je avontuur en teambuilding met gezelligheid en lekker eten!

Door samen te werken moeten jullie binnen de gestelde tijd alle gijzelaars zien te bevrijden. Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jullie team op het goede spoor te zetten. De klok tikt onherroepelijk door…..De gegijzelden zijn ten einde raad en verwachten een heldendaad! Van de politie hebben jullie een zak met geld meegekregen om als het echt tegenzit, de gijzelaars vrij te kopen.

Het onderstaande programma is uiteraard aan te passen aan jullie wensen. Na de tweede spelronde komen alle opsporingsteams weer bij elkaar voor de finale en een verrukkelijk dessert. Terwijl jullie genieten bepaalt onze jury het winnende opsporingsteam. Escape City, voor de ultieme thriller waarbij je al je talenten en doorzettingsvermogen moet inzetten!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Escape City deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Escape City deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan