Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag

Details over dit uitje

Bij de Ik Hou van Holland Quiz van Hofstad Events in Den Haag gaat u net als bij de gelijknamige tv-show een leuke quiz spelen met vragen en muziekclips.

Tijdens de quiz is het belangrijk om als een team samen te spelen en de uiteindelijke hoofdprijs niet uit het oog te verliezen.

Een prachtig aangeklede locatie in het centrum van Den Haag is het feestelijke decor voor de gezellige Ik Hou van Holland Quiz.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams met een teamcaptain. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje of rood-wit-blauw petje op. Nog even en we beginnen de polonaise…

Gekke en melige vragen nodigen ook uit tot hilarische antwoorden. U krijgt er in ieder geval een goed humeur van!

Na afloop worden de punten opgeteld en roepen we het beste team uit tot de glorieuze winnaar. Met de hoofdprijs in de handen wordt vervolgens nogmaals een dansje gedaan. De oranje en rood-wit-blauwe petjes vliegen in het rond!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan