Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Meesterchef in Den Haag

Details over dit uitje

Net als het gelijknamige Tv-programma gaat u tijdens Wie is de Meesterchef in Den Haag de strijd aan om de lekkerste gerechten te koken. Het is het meest populaire en culinaire groepsuitje van dit moment! Hofstad Events neemt u mee naar een gezellige kookstudio waar onder leiding van professionele Chefs diverse gerechten worden klaargemaakt, gekeurd en geproefd.

Tijdens Wie is de Meesterchef wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende kookteams. U zult per team drie gerechten moeten maken; voor-, hoofd- en nagerecht. Alle gerechten worden met punten beoordeeld om uiteindelijk te kunnen bepalen wie de hoofdprijs in de wacht sleept. Er wordt niet alleen gelet op smaak maar ook op presentatie.

Bij het bereiden van de gerechten krijgt ieder team hetzelfde hoofdingrediënt, voor de rest bent u vrij om te maken wat u wilt met de ingrediënten die aanwezig zijn in onze professionele kookstudio. Ga de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie en zorg ervoor dat u met de hoofdprijs naar huis gaat! Veel kookplezier!

Inclusief:
  • Gebruik van moderne keukenapparatuur
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een geheel door jullie zelf bereid 3-gangen diner
  • Schorten en keukengerei
  • Drankarrangement met 6 drankjes (gemiddeld) per persoon
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan