Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Den Haag

Details over dit uitje

Vind u het escape room concept ook zo leuk? Hofstad Events heeft nu een virtueel spel bedacht waarbij jullie niet opgesloten worden in een kamer, maar opgesloten zijn in Den Haag! Aan jullie de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk te bevrijden, voordat de tijd om is. Dit uitje is uitermate geschikt om met jullie afdeling te doen of gewoon als familie-uitje.

Uiteraard krijgt u de gijzelaars niet zomaar uit de handen van Dr. Crypto. Met behulp van een tablet moet jullie team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden helpen te bevrijden uit hun kamers. Terwijl jullie door de stad lopen worden er diverse hints prijs gegeven op jullie tablet, maar let wel goed op! De stad verbergt namelijk ook een aantal hints. Iedere gemiste hint kan zorgen voor een niet bevrijde gijzelaar. Dat kost natuurlijk punten.

Welk team zal aan het eind van de middag het beste zijn? Onder het genot van een heerlijk drankje zullen wij dit te weten komen in een Haagse horecagelegenheid. Uiteraard zetten we de winnaars leuk in het zonnetje.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Hofstad Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan