Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten Tablet Game in Den Haag

Details over dit uitje

De ultieme ontdekkingstocht door Den Haag begint als u deelneemt aan De Kolonisten van Den Haag van Hofstad Events. Het is een real-life City Game waarbij avontuur en samenwerking voorop staat! Net als het beroemde bordspel, gaat u gebieden veroveren en grondstoffen plunderen. Met de informatie op uw Tablet komt u al een heel eind, maar het is vooral een spel van vindingrijkheid, organisatietalent en doorzettingsvermogen. Zet uw bedrijfsuitje of groepsuitje eens op een originele manier letterlijk en figuurlijk op de kaart!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Den Haag te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Organiseer uw team en wees vooral creatief! Gaat iedereen dezelfde kant op en welke route door Den Haag neemt u eigenlijk? Waar zijn de meeste grondstoffen te halen en hoe komt u aan de meeste overwinningspunten? Tijdens het spel gaat u met het gehele team nog een paar keer op de foto zodat wij kunnen zien waar u allemaal geweest bent. Het beste team krijgt uiteraard een waanzinnige hoofdprijs die op het hoofdkantoor van de VOC niet had misstaan!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Hofstad Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan