Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tuk Tuk Citytour in Den Haag

Details over dit uitje

De Tuk Tuk Citytour van Hofstad Events in Den Haag knettert, tuft en knort dwars door het centrum van de stad, of naar het strand van Scheveningen.

Wilt u zich laten vervoeren op een speciale manier? Dan is deze leuke driewieler erg geschikt voor een ludieke en vrolijke trip door het centrum van de Hofstad.

De Tuk Tuk komt oorspronkelijk uit Azië en meer specifiek uit Thailand. Het zijn kleurrijke gemotoriseerde driewielers in pimpelpaars of knalgeel! Voor deze gelegenheid heeft Hofstad Events de driewieler geschikt gemaakt voor de stad! Ontdek het Binnenhof, Paleis Noordeinde en tal van andere bezienswaardigheden tijdens uw Tuk Tuk Tour door Den Haag. Ook leuk voor een gezellige rit met de hele familie of met vrienden. Laat u zich van de zomer is naar het theater brengen met de Tuk Tuk of naar het strand van Scheveningen, ideetje?

Tuk Tuk eens door de Hofstad en bekijk de mooiste plekken van de stad. Knus en ludiek, de Tuk Tuk City Tour Den Haag heeft het! Veel plezier!

Inclusief:
  • Tuk Tuk
  • Chauffeur en gids

Prijs:

€ 115,00 excl. 9% BTW - 3 persoons tuk tuk
€ 230,00 excl. 9% BTW - 6 persoons tuk tuk

de inzet van tuk tuk's hangt af van de beschikbaarheid. De maximale groepsgrootte is 33 personen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan