Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Jongens tegen de Meisjes diner in Den Haag

Details over dit uitje

Altijd al eens een wedstrijdje Jongens tegen de Meisjes willen houden? Reserveer dit altijd gezellige en hilarische groepsuitje nu bij Hofstad Events en ga de strijd met elkaar aan in Den Haag. Het concept is vast bij u bekend van TV, maar is nu ook voor de afdeling op werk te organiseren of samen met vrienden en vriendinnen. Onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand zullen uiteraard zorgen voor de presentatie!

Wie weet er nou eigenlijk meer van het andere geslacht? De dames of de heren? Hoe vaak kijkt een vrouw per dag gemiddeld in de spiegel en zijn mannen nou wel of niet beter op de weg? Wie weet wat vrouwen doorgaans beter kunnen en waar mannen goed in zijn? Onder leiding van een enthousiaste quizmaster speelt elk team diverse grappige en ludieke spelronden. Eindelijk zullen jullie te weten komen wie de ander het best weet in te schatten.

Tussendoor wordt er een heerlijk 3 gangen diner in een restaurant naar keuze geserveerd. We wisselen op een leuke manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Uiteraard wordt er gespeeld voor een prachtige hoofdprijs, maar natuurlijk ook de eer. Je wilt natuurlijk niet thuis komen met het verhaal dat je afgedroogd bent door een paar giechelende dames of een paar zichzelf op de borst slaande macho's.

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan