Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Den Haag

Details over dit uitje

De avond is gevallen en u wilt lekker dineren maar ook nog iets bijzonders meemaken tijden uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Haag? Welkom bij het Pubquiz Dinerspel van Hofstad Events, een mix van een levendige en hilarische quiz en een voortreffelijk 3-gangen diner. Onze quizmaster stelt verrassende en komische vragen over BN-ers, sport, politiek en alles wat zo'n beetje in het nieuws de laatste tijd voorbij kwam! Ondertussen geniet u van al het lekkers dat op tafel staat.

Deze Pubquiz stimuleert de teambuilding en de groepsspirit. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs. De vragen van onze quizmaster worden afgewisseld met gezellige muziekfragmenten, inhakers en smartlappen!

Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze Pubquiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Den Haag te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Hofstads handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan