Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Den Haag

Details over dit uitje

Het Ik Hou van Holland Dinerspel van Hofstad Events is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd én mooie kostuums en aankleding.

Dit keer hebben we een combinatie gemaakt van dineren en leuke quizronden!

Net als in het gelijknamige tv-programma gaan we uw kennis eens even op de proef stellen! Uw gezelschap wordt verdeeld in teams, die gaan strijden om de unieke 'Ik Hou van Holland' hoofdprijs!

Test in dit spelprogramma uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland!

Maar geef ook antwoord op de vraag hoeveel Nederlanders het liefst ochtendsex genieten dan vrijen in de avond? En kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen?

Na elke gang staat er een nieuwe quizronde op het programma. Met die oranje petjes op wordt het een dolle boel! Geniet van een topquiz in het gezellige centrum van de Hofstad!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en uw keuze voor een buffet of diner. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan