Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Diner Den Haag

Details over dit uitje

Beleef met Hofstad Events de spannendste virtuele City Game van dit moment met collega's, vrienden of tijdens een vrijgezellenuitje. In twee spelrondes van ongeveer beide één uur worden jullie speurkwaliteiten op de proef gesteld. Tijdens het spel verzamel je onder andere informatie over de dader en het moordwapen. Daarnaast moeten echte Sherlocks natuurlijk ook in de watten gelegd worden. Daarom genieten jullie vandaag van een heerlijk drie gangen diner en elk gerecht wordt in een ander restaurant genuttigd. Ja, u hoort het goed. Vanavond eten jullie in maar liefst drie restaurants.

In teams gaan jullie de concurrentie met elkaar aan om deze moordzaak op te lossen. Wat hebben jullie daar voor nodig? Een speur instinct, teamwork en een bijgeleverde tablet! Uiteindelijk zal er maar één onderzoeksteam zijn dat de zaak het snelste weet op te lossen.

Let wel op dat jullie teamleden tijdens de gerechten niet te veel wijntjes en biertjes nuttigen, want een dronken Sherlock lost de zaak mogelijk niet correct op. Uiteraard willen jullie wel met de hoofdprijs naar huis gaan! Tijdens het spel zal het steeds duidelijker worden waar het moordwapen gevonden kan worden en van wie er vingerafdrukken opstaan. Erg spannend allemaal. Succes!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Sherlock Holmes Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Sherlock Holmes Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan