Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Dinner Den Haag

Details over dit uitje

Is het weer tijd voor jullie afdelingsuitje of familieweekend? Komt dat eens goed uit! Hofstad Events organiseert een Kolonisten van Catan diner waarbij jullie het populaire bordspel gaan spelen, maar dan virtueel via tablets! Het spel wordt in de Haagse open lucht gespeeld, waarbij jullie met verschillende opdrachten een kolonie gaan stichten. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken genieten jullie tussendoor ook nog eens van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Bent u eigenlijk niet bekend met het bordspel, dan maakt dat uiteraard niet uit. Jullie begeleider stelt jullie na het voorgerecht helemaal op de hoogte van alle belangrijke regels tijdens het spel. Nadat jullie gezelschap is opgedeeld in teams kan de strijd losbarsten. Via de tablet kunnen jullie exact volgen hoe het met jullie kolonie gaat, maar ook de resultaten van de andere teams zijn te volgen. Dat belooft nog spannend te worden.

Uiteraard wordt jullie inzet ook beloond met heerlijke gerechten. De Haagse horeca weet wel hoe ze jullie goed kunnen verzorgen. Tijdens het dessert zal de begeleider ook het winnende team bekend maken, die dan uiteraard ook in het zonnetje gezet worden. Heel veel plezier.

Programma indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Kolonisten van Catan Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Kolonisten van Catan Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan