Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Den Haag

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat Diner van Hofstad Events in Den Haag is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega’s. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants in hartje Den Haag. U speelt in teams tegen elkaar voor de uiteindelijke hoofdprijs. U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is uiteraard één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: juist ja, de Rat!

‘Wie is de Rat’ is een opeenvolging van vermakelijke spelronden waarbij u zoveel mogelijk raadsels en puzzels moet zien op te lossen. Ondertussen is een listige saboteur gewoon bezig uw team uit elkaar te spelen door diverse geheimzinnige sabotageacties te bekokstoven. Waar hebben we dat eerder gezien?

Wij verwelkomen u in het eerste restaurant voor een heerlijk voorgerecht en vertellen gelijk de spelregels van dit unieke spelprogramma. Na een uurtje komt u weer bijeen in het volgende restaurant voor het hoofdgerecht en om anekdotes uit te wisselen. Vervolgens begint deel twee van het spel waarna in het laatste restaurant de avond wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Vervolgens mag elk team de Rat proberen te identificeren. Heeft u het goed geraden? Of heeft de Rat weer gewonnen?

Leer uw tegenstanders goed kennen en identificeer de geheimzinnige saboteur. Het is gewoon iemand in uw gezelschap die in het geniep uw karretje in de poep probeert te rijden!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 – 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan