Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Den Haag Diner

Details over dit uitje

Jullie willen er vanavond even lekker op uit in het centrum van Den Haag maar ook nog iets unieks beleven? Bij Hofstad Events heb je nu de kans om je talent als detective en onderzoeker te laten zien. Het Flikken Diner van Hofstad Events is de juiste mix van spanning en ontspanning. In diverse teams trekken jullie door de stad om DNA-sporen te zoeken en de identiteit van een duivelse moordenaar vast te stellen. Elk spoor leidt naar een nieuw restaurant waar weer andere lekkernijen op jullie staan te wachten.

Jullie moeten het tegen elkaar opnemen en de klok tikt onherroepelijk door! Wie van jullie is een echte Sherlock Holmes en weet zich goed te focussen op belangrijke details? Het oplossen van een moordzaak is teamwork en dus zal elk detectiveteam aan de bak moeten om binnen de gestelde tijd de moord op te lossen. Langzamerhand komen jullie aan bij het laatste restaurant van deze avond waar jullie speurwerk wordt geëvalueerd en waar genoten wordt van een voortreffelijk dessert.

Welk team heeft efficiënt gewerkt en vindt de juiste aanwijzingen en sporen? Wie van jullie heeft er echt talent als rechercheur? Al deze vragen worden vanavond definitief beantwoord. Het beste Flikkenteam ontvangt van ons een prachtige hoofdprijs!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Flikken game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan