Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Den Haag

Details over dit uitje

Heeft u ooit wel eens willen deelnemen aan zo'n leuke quiz zoals Ik Hou van Holland of de Popquiz a Gogo? Dan is nu uw kans! Hofstad Events organiseert de enige echte PubQuiz van Nederland in Den Haag of Scheveningen, een spontane cross-over tussen twee van de leukste quizprogramma's die er bestaan. Uitermate geschikt om uw groepsuitje met vrienden of dat ene bedrijfsuitje extra gezellig te maken.

Aan de hand van de mooiste muziekfragmenten van bekende bands en artiesten laten we u een aantal uitdagende vragen beantwoorden. Uiteraard kan ook gelijk worden doorgeschakeld naar ons rondje vragen over bekende BN-ers die recent nog in het nieuws kwamen. Als laatste onderdeel van deze PubQuiz spelen we een soort hints, zodat iedereen aan elkaar het antwoord mag uitbeelden. U speelt deze quiz in teams of koppels en u kunt een mooie hoofdprijs in de wacht slepen.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Dit wordt lachen, gieren en brullen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan