Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Historische Puzzeltram Den Haag

Details over dit uitje

Door een ritje met de Historische Puzzeltram door Den Haag en Scheveningen leert u de Hofstad pas echt goed kennen en ziet u alles bezienswaardigheden van A tot Z links en rechts passeren! Ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiefeestjes, verjaardagen of zomaar een dagje uit met vrienden. Tijdens deze historische tramrit stellen wij u onthullende en opzienbarende vragen over alle Haagse en Scheveningse monumenten waar u langs rijdt.

Er is geen betere manier om Den Haag en Scheveningen beter te leren kennen! Onze authentieke tram heeft nog een origineel interieur uit lang vervlogen tijden en is dus ook uitstekend geschikt voor een bedrijfsfeest of andere officiële gelegenheid. Wat dacht u van een unieke tour tijdens uw familiefeest, al rijdend door Den Haag? In onze Historische Puzzeltram wordt uw gezelschap opgedeeld in teams van 4 ersonen die alle vragen zo correct mogelijk proberen te beantwoorden.

Misschien een idee voor de teamindeling: de dames tegen de heren. Ervaar al het moois van Den Haag en Scheveningen en maak van uw uitje een speciale belevenis en een oergezellige rondrit. Het beste team krijgt van ons uiteraard een fraaie prijs. Veel plezier!

Inclusief:
  • Historische tram
  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking in een gezellige gelegenheid
  • 1 drankje p.p. (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)

Tijdens de puzzeltocht moeten er diverse foto's gemaakt worden, hiervoor vragen wij u een eigen telefoon of foto camera voor te gebruiken.

Programma indicatie:

14.00 uur - 14.15 uur Speluitleg
14.15 uur - 15.15 uur Puzzeltocht in de tram
15.15 uur - 16.00 uur Puzzeltocht in de stad
16.00 uur - 16.30 uur Prijsuitreiking

Uiteraard kunt u bij Hofstad Events de tijden naar uw wens aanpassen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan