070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Historische Puzzeltram Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Historische Puzzeltram Den Haag

Door een ritje met de Historische Puzzeltram door Den Haag en Scheveningen leert u de Hofstad pas echt goed kennen en ziet u alle bezienswaardigheden van A tot Z links en rechts passeren! Ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiefeestjes, verjaardagen of zomaar een dagje uit met vrienden. Tijdens deze historische tramrit stellen wij u onthullende en opzienbarende vragen over alle Haagse en Scheveningse monumenten waar u langs rijdt.

Er is geen betere manier om Den Haag en Scheveningen beter te leren kennen! Onze authentieke tram heeft nog een origineel interieur uit lang vervlogen tijden en is dus ook uitstekend geschikt voor een bedrijfsfeest of andere officiële gelegenheid. Wat dacht u van een unieke tour tijdens uw familiefeest, al rijdend door Den Haag? In onze Historische Puzzeltram wordt uw gezelschap opgedeeld in teams van 4 personen die alle vragen zo correct mogelijk proberen te beantwoorden.

Misschien een idee voor de teamindeling: de dames tegen de heren. Ervaar al het moois van Den Haag en Scheveningen en maak van uw uitje een speciale belevenis en een oergezellige rondrit. Het beste team krijgt van ons uiteraard een fraaie prijs. Veel plezier!

Inclusief:
  • Rit met historische tram
  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking in een gezellige gelegenheid
  • 1 drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)

Tijdens de puzzeltocht moeten er diverse foto's gemaakt worden, hier vragen wij u een eigen telefoon of fotocamera voor te gebruiken.

Programma indicatie:

14.00 uur - 14.15 uur Speluitleg
14.15 uur - 15.15 uur Puzzeltocht in de tram
15.15 uur - 16.00 uur Puzzeltocht in de stad
16.00 uur - 16.30 uur Prijsuitreiking

Uiteraard kunt u bij Hofstad Events de tijden naar uw wens aanpassen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan