Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Creatieve Cupcake Cursus in Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens de Creatieve Cupcake Cursus van Hofstad Events leert u in Den Haag hoe u zelf de mooiste en lekkerste gebakjes kunt versieren.

Cupcakes, oorspronkelijk geserveerd bij de Engelse High Tea, zijn inmiddels aanbeland in smullend Nederland.

En niet toevallig natuurlijk, want de kleine kleurige gebakjes maken het leven een stuk smakelijker!

Een scheutje chocola hier, een lepeltje suiker daar, een cupcake vereist een zorgvuldige afstemming van ingrediënten. Onze professionele ‘cupcake-bakker’ leert u de kneepjes van het vak. Hoe maak je toch die leuke kleurtjes en hoe zoet mag het zijn?

Allerlei vragen die tijdens deze workshop worden gesteld en beantwoord. Tijdens het proeven, lepelen, klutsen en decoreren zorgen wij tevens voor een kopje koffie of thee.

Gaat u voor de romig goedgevulde cupcake, of de hartige smulbare variant? Na afloop neemt u uw creaties mee naar huis en wacht de apotheose: het laten proeven van de gebakjes door vriend of vriendin. kijken of ze echt zo lekker smaken!

Na deze workshop heeft u in ieder geval voldoende ideeën en receptuur in huis om de kunst van de cupcake zelf te prolongeren! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Ingrediënten en keukengereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan