Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud-Hollandse Spelletjes in Den Haag

Details over dit uitje

Beleef met familie, vrienden, collega's leuke Oud-Hollandse spelletjes met Hofstad Events in Den Haag. Natuurlijk speelt u ze wel allemaal in competitie.

Lekker uit, maar u wilt ook iets actiefs doen, iets voor de kinderen misschien? Spelen die al sinds de Middeleeuwen bekend zijn en nog steeds populair zijn bij ingewijden. Ze zijn leuker dan al die spelletjes van playstation bij elkaar!

Uw gezelschap zal worden opgesplitst in kleine teams. Teamspirit en teambuilding zijn hier namelijk de keywords! Met een beetje concentratie en een beetje talent komt u al een heel eind. Na een potje bibberspiraal bedwingen en ringwerpen gaat u blikken omver werpen en met de tol tekeer.

Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee! Op een prettige locatie in het centrum van Den Haag komt u allemaal bijeen voor een leuke middag vol met spelletjes. De Oud Hollandse Spelen van Hofstad Events, bijna net zo spannend als de Olympische Spelen, én ook met medailles natuurlijk!

Onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in hartje Den Haag
  • Oud Hollandse Spelletjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Steeds uw knip trekken om uw drankje af te rekenen? Dat is niet handig! Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan