Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Politieke Strijd in Den Haag

Details over dit uitje

Den Haag, de politieke hoofdstad. In Hofstad Events' Politieke Strijd komt uw hele groep langs belangrijke monumenten en natuurlijk over het Binnenhof.

Gezellig de stad ontdekken doet u tijdens deze speurtocht, door alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Deze tocht is geschikt voor elk uitje of feestje met vrienden, familie en collega's!

We noemen het een politieke strijd, omdat u de competitie aangaat met alle andere teams die meelopen. U krijgt van ons een boekje met een routebeschrijving, diverse opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

Zo puzzelt u zich een weg langs alle prachtige pleinen, standbeelden, gevelstenen en oude gebouwen en lost u een paar pittige vragen op die iets te maken hebben met het politieke leven of de politieke historie van Den Haag.

Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar voor het vergelijken van de antwoorden en de uitreiking van de enige echte Hofstad Events Award voor het beste team, de allesweters en politieke specialisten uit uw gezelschap! Veel plezier tijdens deze gezellige speurtocht!

Inclusief:
  • Opdrachtenboekje en routebeschrijving
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan