Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Modern en Duurzaam Vergaderen in Den Haag

Details over dit uitje

Wilt u modern en duurzaam vergaderen in Den Haag? 7AM is een modern ingerichte vergaderlocatie, met uitzicht op het Binnenhof, met klasse en stijl.

Volgens Hofstad Events een prima locatie voor een businessmeeting.

De modern ingerichte boardroom, de extra zaalcapaciteit (zalen tot wel 90 m2) en de mogelijkheid tot ontbijtsessies maken deze locatie nog eens extra populair. Geheel voorzien van alle technische mogelijkheden, zoals Wifi en niet te vergeten, een eersteklas espressomachine.

Door toepassing van LED-verlichting en energiebesparende airco-systemen verdient deze locatie ook het predicaat 'duurzaam'. Reserveer een uniek vergaderarrangement bij Hofstad Events en maak van uw businessmeeting een heerlijke dag. Uw programma:

09.00 – 12.00 Vergaderen

Vanaf 9.00 uur 's ochtends kunt u terecht in één van de moderne vergaderzalen. Een vers kopje koffie alsmede alle technische voorzieningen die u nodig heeft staan voor u klaar.

12.00 – 13.00 Lunch

Na uw vergadering geniet u uitgebreid van luxe broodjes, warme items, biologische landgoedsappen en kwalitatieve zuivelproducten. Speciale cateringwensen kunnen we in overleg voor u regelen.

13.00 – 15.00 Vervolg Vergadering

Uw meeting neemt zijn vervolg, waarna u tegen het eind van de middag zin heeft in een leuke stadswandeling in de buurt. Voordeel is natuurlijk dat u bij 7AM in het centrum van Den Haag verblijft, zodat de binnenstad binnen steenworpafstand te vinden is.

15.00 – 16.30 Rondleiding Moderne architectuur

Den Haag beschikt over een enorme variëteit aan architectuur. Het stedenbouwkundig landschap is de laatste jaren behoorlijk veranderd. De moderne hoogbouw en nieuwe ministeries alsmede diverse voorbeelden van moderne ingrepen zijn een lust voor het oog. Onder leiding van een professionele gids krijgt u uitleg over de architectonische ambities van de stad Den Haag.

Inclusief:
  • Locatiehuur
  • Uitgebreide Lunch
  • Architectuurwandeling met professionele gids

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Hofstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan