070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderarrangement Van Kleef in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderarrangement Van Kleef in Den Haag

Zoekt u een historische vergaderlocatie in hartje Den Haag? Dan is vergaderarrangement Van Kleef met lunch en borrel van Hofstad Events de oplossing.

Wij organiseren speciale vergaderarrangementen bij de beroemde distilleerderij Van Kleef.

Daar kunt u na afloop van uw meeting kennis maken met de bekende likeuren en jenevers. Onderstaand tijdspad is natuurlijk geheel op maat aan te passen.

10.00 – 13.00 Ochtendsessie

De vergadering zal plaatsvinden in de originele wijnkelder uit 1842. Inmiddels is deze ruimte geheel geschikt gemaakt voor vergadersessies en andere activiteiten. Hier waant u zich terug in de 19e eeuw. Begin uw vergadering met een vers kopje koffie, een kop thee of watertje en wat heerlijke zoete verrassingen van de lokale bakker.

13.00 – 14.00 Lunch

U heeft de keuze uit huisgemaakte pomodorisoep met verse basilicum en room en een groene salade van verschillende luxe slasoorten, blauwe kaas en croutons. Tevens worden er broodjes in 'buffetvorm' gepresenteerd. U kunt denken aan belegde broodjes met zalm, tartaar, kaas of het zo bekende broodje gezond. Tijdens de lunch kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en jus d'orange.

14.00 – 16.00 Middagsessie

U vervolgt uw meeting in de wijnkelder en heeft wederom de beschikking over koffie, thee en water.

16.00 – 17.00 Borreltijd!

Tijd voor ontspanning en wat tongstrelende dranken en hapjes! U krijgt allereerst een korte uitleg over de geschiedenis over deze bekende stoomdistilleerderij en de drankjes die hier vanaf midden 19e eeuw zijn geproduceerd.

Daarna neemt u deel aan de likeurproeverij, waarbij 5 speciale drankjes worden geproefd. Geniet van een overheerlijk tafelgarnituur met diverse tapenades, ovenverse broodjes en olijven. Of u smult van de antipasti van verschillende fijngesneden Italiaanse vleeswaren, waaronder salami, parmaham en bresaola.

Inclusief:
  • Onbeperkt koffie & thee
  • Vergaderruimte in authentieke wijnkelder Van Kleef
  • Compleet verzorgde lunch
  • Afsluitende borrel en tafelgarnituur

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie ook andere activiteiten plannen. Hofstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen, die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van een rondvaart, speurtocht en diner om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan