Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderarrangement Van Kleef in Den Haag

Details over dit uitje

Zoekt u een historische vergaderlocatie in hartje Den Haag? Dan is vergaderarrangement Van Kleef met lunch en borrel van Hofstad Events de oplossing.

Wij organiseren speciale vergaderarrangementen bij de beroemde distilleerderij Van Kleef.

Daar kunt u na afloop van uw meeting kennis maken met de bekende likeuren en jenevers. Onderstaand tijdspad is natuurlijk geheel op maat aan te passen.

10.00 – 13.00 Ochtendsessie

De vergadering zal in plaatsvinden in de originele wijnkelder uit 1842. Inmiddels is deze ruimte geheel geschikt gemaakt voor vergadersessies en andere activiteiten. Hier waant u zich terug in de 19e eeuw. Begin uw vergadering met een vers kopje koffie, kop thee of watertje en wat heerlijke zoete verrassingen van de locale bakker.

13.00 – 14.00 Lunch

U heeft de keuze uit huisgemaakte soep van pommodori tomaat, verse basilicum en room, een groene salade van verschillende luxe slasoorten, blauwe kaas en crouton. Tevens worden er broodjes in 'buffetvorm' gepresenteerd, belegde broodjes met zalm, tartaar kaas of het zo bekende broodje gezond. U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en jus d'orange.

14.00 – 16.00 Middagsessie

U vervolgt uw meeting in de wijnkelder en heeft wederom de beschikking over koffie, thee en water.

16.00 – 17.00 Borreltijd!

Tijd voor ontspanning en wat tongstrelende dranken en hapjes! U krijgt allereerst een korte uitleg over de geschiedenis over deze bekende stoomdistilleerderij en de drankjes die hier vanaf midden 19e eeuw zijn geproduceerd.

Daarna neemt u deel aan de likeur proeverij, waarbij 5 speciale drankjes worden geproefd. Daarnaast geniet u van een overheerlijk tafelgarnituur met diverse tapenades, ovenverse broodjes en verse olijven. Of u smult van de antipasti van verschillende, fijngesneden Italiaanse vleeswaren, waaronder salami, parmaham en bresaola.

Inclusief:
  • Onbeperkt koffie & thee
  • Vergaderruimte authentieke wijnkelder Van Kleef
  • Compleet verzorgde lunch
  • Afsluitende borrel en tafelgarnituur

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Hofstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen, die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van een rondvaart, speurtocht en diners om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan