Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Haags Historisch Vergaderen

Details over dit uitje

Wilt u Haags Historisch vergaderen? Voor recepties, diners, lunches en vergaderingen heeft Hofstad Events een locatie met uitzicht op de Hofvijver en in gezellige historische stijl.

Het Haags Historisch Museum kent een prachtig oude Schutterszaal, geschikt voor 85 personen.

De sfeervolle salon staat tot uw beschikking voor maximaal 45 personen. Dit arrangement, inclusief rondleiding en lunch, maakt van uw businessmeeting een unieke dag.

09.00 – 12.30 Vergaderen

U bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie en een croissant, aan het begin van de dag. Geniet van de historische ambiance van de Schutterszaal of de salon en begin uw businessmeeting.

12.30 – 13.30 Lunch

Wij staan in contact met de beste cateraars. Een uitgebreide lunch met alles erop en eraan of een vers broodje met beleg behoren allemaal tot de mogelijkheden. Bij Hofstad Events kunt u terecht voor al uw cateringbehoeften, voor kleine en grote groepen.

13.30 – 16.00 Vergaderen

In deze tijd heeft u de gelegenheid de vergadering verder voort te zetten.

16.00 - 17.30 Rondleiding Haags Historisch Museum

In 1636 kwamen op deze plek de schutters van het Sebastiaan Gilde bijeen. Sinds 1986 is deze locatie gekozen voor de vestiging van het Haags Historisch Museum. Tijdens een uitgebreide rondleiding krijgt u uitleg van de gids over de diverse schilderijen en collecties die momenteel in het museum te zien zijn. Naast de vaste collecties toont het museum ook tijdelijke tentoonstellingen waar altijd een Haags verhaal aan vast zit. Tijdens deze rondleiding komt het verleden van de stad helemaal tot leven.

Inclusief:
  • Locatiehuur
  • Uitgebreide Lunch
  • Rondleiding Historisch Museum

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Hofstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan