Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Den Haag

Details over dit uitje

Een GPS speurtocht en een wedstrijd in één. Tijdens de speurtocht met GPS van Hofstad Events in Den Haag krijgt u steeds de volgende locatie van ons door, waar u zich weer snel heen moet spoeden, dwars door het centrum van de stad.

Hoewel zo'n GPS receiver heel handig is, moet u natuurlijk nog eerst even uitzoeken waar u links of rechts afslaat. Gebruik dus uw ruimtelijk instinct en uw padvinderstalent tijdens deze competitie!

Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders droppen wij u ergens in het centrum, waarna u in groepen van maximaal 8 personen de route mag bepalen met behulp van het Global Positioning System. Dat kan toch niet al te moeilijk zijn? Onderweg lost u nog wat leuke opdrachten op om de stad nog beter te leren kennen.

Afsluitend zetten wij het winnende team in het zonnetje! Een hapje, een drankje en een fantastische hoofdprijs voor de echte speurneuzen. Wilt u Den Haag echt leren kennen? Reserveer uw GPS Speurtocht en peil uw route!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Boekje met vragen / opdrachten
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan