Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Stand-Up Comedy Diner in Den Haag

Details over dit uitje

Het Stand-Up Comedy Diner van Hofstad Events is kort uitgelegd stand up comedy tijdens een heerlijk diner, op een locatie naar keuze in hartje Den Haag.

Wij hebben voor u in een handomdraai een overheerlijk menu klaar staan, waar u de vingers bij af gaat likken.

Tussen de gangen door luistert u naar de grappen, grollen en dijenkletsers van een professionele stand-up comedian uit de Nederlandse comedy-scene en zult u uw best moeten doen om het niet uit te proesten van het lachen en zodoende uw lekkere wijntje verprutst!

Het is een heerlijk programma vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Uitstekend geschikt voor een ontspannen familiediner of een uitstapje met vrienden en vriendinnen! Vertel uw wensen aan onze eigen hilarische medewerkers. Overal valt een mouw aan te passen.

Veel plezier en tot ziens!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Getalenteerde comedian
  • Locatie in Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan