Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Haagse Bingo

Details over dit uitje

Speel de Haagse Bingo van Hofstad Events. U wordt u niet alleen melig en balorig, maar ook nog eens rijk! Kijk eens naar onze schitterende prijzenpakketten.

Stap met vrienden en familie in de wereld van het spel Bingo in Den Haag! Feestelijk afgewisseld door toepasselijke bingomuziek!

Inclusief:
  • Professionele presentator
  • Leuke prijzen voor de winnaars!
  • Locatie hartje Den Haag

Al deze prachtige prijzen kunt u optioneel bestellen tegen een meerprijs om uw bingo in Den Haag nog leuker te maken. Kies uit deze vier pakketten:

Standaard:

Een mooi prijzenpakket met 9 unieke prijzen, waaronder maar liefst 3 luxe prachtprijzen, voor het voordelige bedrag van € 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:

Ons best verkochte en meest populaire prijzenpakket met 9 prijzen, waaronder 6 luxe verassingen, voor € 200,00 excl. BTW.

Deluxe:

Het luxe pakket: 9 extra luxe prijzen voor een hele prettige bingo: voor € 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een enerverende bingodag!

Gold Star:

Het Deluxe-pakket inclusief een waanzinnige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels. Alles voor de voordelige prijs van € 300,00 excl. BTW! (hiervoor krijgt ieder een extra ticket)

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan