Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Goochel Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

Simsalabim! De Goochel Workshop van Hofstad Events in Den Haag, met een ervaren goochelaar, trekt als vanouds hooggeëerd publiek.

Deze goochelaar staat voor jullie klaar op een gezellige locatie om jullie in te wijden in de geheimen van meesterlijke magie en de vingervlugge kneepjes van het goochelen.

Met de hele schoolklas deze workshop volgen of samen met vrienden of familie? Voor elk gezelschap heeft Hofstad Events speciale trucs op het programma staan!

Deze workshop is geschikt voor zowel jong als oud. Onze professionele goochelaar begint met een korte inleiding over zijn leuke vak. Hij laat stapsgewijs de mooiste trucs zien die jullie zelf gaan oefenen.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de psychologie achter het goochelen en leer je je handen goed te gebruiken. Durft één van jullie zijn of haar mobieltje af te geven voor de verdwijntruc?

Het is de kunst van het onmogelijke, de meest verrassende vorm van zinsbegoocheling. Het oog is gewoon langzamer dan de goochelaar. Leer hoe je met een paar simpele technieken het publiek kan vermaken.

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Locatie centrum Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan