Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Den Haag

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe u nou echt netjes hoort te dineren? U ontdekt het bij dit avondarrangement, het Etiquette Diner van Hofstad Events.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook!

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit uitje gegeven door een heuse etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-diner niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met familie, vrienden of collega’s.

Tijdens het arrangement doen we een korte quiz over de tafelmanieren, het tafeldekken en de tafelschikking. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Laat u verrassen tijdens uw diner met allerlei leuke etiquette onderdelen.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan