Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Tango Dansen in Den Haag

Details over dit uitje

Wilt u Argentijns leren dansen? Bij Hofstad Events in Den Haag kunt u terecht voor de Workshop Tango Dansen, met een professionele instructeur.

Een prima dansworkshop waar alle facetten van de Tango aan u worden gepresenteerd.

Inmiddels is sinds het ontstaan van de dans in Buenos Aires het één en ander verandert. Toch ademt deze dans nog steeds de tijdloze en sensuele stijl van weleer, een dans waar geen enkele andere officiële ballroomdans echt aan kan tippen. Sexy en enerverend om naar te kijken! En als u dan toch uw partner nog een keer wilt versieren, probeer de Tango gewoon eens!

De workshop is geschikt voor iedereen die de Tango in zijn hart heeft gesloten en die zijn stijl wilt perfectioneren. Maar ook als beginner kunt u tijdens deze workshop prima uit de voeten.

Met een beetje fantasie en liefde voor de muziek brengen wij u terug naar een bruisende nachtclub in La Boca Buenos Aires, eind jaren dertig, waar de vurige en sensuele Tango de perfectie bereikte.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De dansworkshops van Hofstad Events worden professioneel en op gezellige locaties georganiseerd. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze Salsa- en Merengue workshop of onze heerlijke Zumba workshop!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan