Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Komische Portretten tekenen in Den Haag

Details over dit uitje

Ambities om cartoonist te worden bij een bekende krant of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Hofstad Events geeft u een flinke zet in de rug. Ook als u gewoon op een creatieve manier uw partner of vriendin wilt afbeelden, kan dit de ideale workshop zijn om origineel voor de dag te komen. Het leukste is uiteraard om samen met een paar vrienden elkaar te gaan tekenen, voordeel is ook dat uw model in levende lijve aanwezig is.

Uiteraard wordt deze workshop gegeven door een passievolle tekenaar die u veel achtergrondinformatie geeft over het ontstaan van deze lachopwekkende kunstvorm. Een Komisch Portret tekenen is vooral de markante lijnen van iemands hoofd of lichaam herkennen en deze gestileerd op het papier zetten. Enige humor is u dan ook niet vreemd en u weet een fraaie neus of wenkbrauw nog beter te verbeelden of juist te extrapoleren tot waanzinnige proporties. Uw begeleider neemt aan de hand van een aantal te nemen stappen de grondbeginselen door en daarna wordt het tijd om het potlood te laten spreken.

Als cartoonist komt u al snel tot een resultaat waardoor u gezamenlijk in de lach schiet. Of u talent heeft is een tweede, in ieder geval kunt u door de noodzakelijke oefening thuis de mooiste tekeningen maken van die ene persoon met die opvallende gelaatsuitdrukkingen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door professionele tekenaar
  • Benodigdheden
  • Locatie in Den Haag
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan