Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wodka & Gin Tasting Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Den Haag. Leer waarom 'shaken, not stirred' zo lekker is.

"James Bond: Dry Martini. Bartender: Oui, monsieur. James Bond: Wait.. Three measures of Gordon's; one of vodka; half a measure of Kina Llilet. Shake it over ice, and add a thin slice of lemon peel."

Een bekende Nederlandse zanger zong er een liedje over, de gemiddelde Rus drinkt er zichzelf dagelijks mee onder de tafel en het wordt gemixt tot de meest onwaarschijnlijke cocktails; Wodka! En dat terwijl het woord 'wodka' eigenlijk Russisch is voor... watertje!

Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland. Gin is eigenlijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever en zeer geschikt om te mixen met andere dranken.

Uw bartender vertelt u over het onstaan van Wodka & Gin, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over. Pure Wodka of toch liever in een mixje? Na de tasting gaat u zelf aan de slag met het bereiden van klassieke, maar ook nieuwe Wodka & Gin cocktails!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan