Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Den Haag

Details over dit uitje

Maak u op voor het Wie is de Rat Arrangement van Hofstad Events in Den Haag, een spetterend spelprogramma in het gezellige centrum van de stad.

Tijdens deze middag vermaken we u met een mix van entertainment en meligheid, fun en ontspanning.

Op het programma staan een ludieke spelshow en een bezoek aan een bruin Haags café, waar het bier al jaren goed vloeit. Maar eerst schuift u aan in een leuk restaurant voor een eersteklas lunch.

12.00 – 13.00 Lunch

Hofstad Events verwelkomt u met een heerlijke lunch en een korte uiteenzetting over het ludieke ‘Wie is de Rat’. Geniet van een rijk gevulde menukaart in het centrum van Den Haag als introductie op een gezellige middag vol vermaak.

13.00 – 16.30 Wie is de Rat

Tijdens dit spel moet u allerlei spannende, grappige of uitdagende opdrachten volbrengen, maar er is natuurlijk iemand die de boel zit te verstieren!

Probeer met uw team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie deze ‘Rat’ eigenlijk is. Hij of zij zal het u namelijk niet gemakkelijk maken.

16.30 – 17.30 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een echt Haags café wordt bezocht en de smartlappen kunnen beginnen. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkel excuus is om niet mee te zingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige accordeonist
  • Onbeperkt bier,fris,huiswijn,koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan