Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Den Haag

Details over dit uitje

Bekijk in het avondarrangement Speurtocht Dinner van Hofstad Events het historische centrum van Den Haag en eet de lekkerste gerechten.

De regeringszetel van ons land verkennen? En ook nog overheerlijk dineren?

Deze puzzeltocht en het smakelijke diner zorgen ervoor dat u helemaal in de stemming komt. Wij brengen u langs alle bekende plekken, monumenten en pleinen en tussendoor geniet u gewoon van een culinaire uitspatting.

Tijdens deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren. U krijgt van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. U puzzelt zo alle straatjes en steegjes van de stad af. En u bent altijd net op tijd voor een nieuwe ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Hofstad Events heeft voor u alles tot in de puntjes geregeld. Voor een uniek avondje uit tijdens uw verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, of zomaar een leuke avond. Welke heugelijke reden dan ook.

U krijgt de in al zijn facetten te zien en u komt helemaal ontspannen in het laatste restaurant, waar we u een exquise gerecht serveren. En natuurlijk kondigen we natuurlijk ook nog de winnende speurneus van deze avond aan, die inmiddels van de likeur geniet...

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 20.00 uur Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 uur Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan