Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rum Tasting & Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

Rum is een kwaliteitsdestillaat van de bovenste plank en kent een opmars in Europa. Volg de Rum Tasting & Workshop van Hofstad Events in Den Haag.

Onze Rum-expert vertelt je meer over de herkomst en het productieproces van rum, lagering en de invloed daarvan op smaak.

Jack Sparrow: "But why is the rum gone? Elizabeth: One, because it is a vile drink that turns even the most respectable men into complete scoundrels. Two, that signal is over a thousand feet high. The entire navy is out looking for me; do you think there is even the slightest chance they won't see it?"

Kent u rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito? Het is veel meer dan dat! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van rum met andere ingrediënten. Gaat u voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?

Proost!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Het proeven van verschillende soorten rum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan