Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond in Den Haag

Details over dit uitje

Echt leren pokeren? Dan is de pokeravond van Hofstad Events in het centrum van Den Haag zeker iets voor u, met een pokerworkshop en een overheerlijk diner.

Pokeren is populair, niet alleen doordat er steeds meer geld te verdienen is in de professionele wereld, maar ook gewoon omdat het een leuk spelletje is!

Hoewel, voor sommige is het bittere ernst…

Add-on, Winner´s Circle, Royal Flush, Backdoor Flush, 5 Card Draw, alle pokertermen en spelregels komen aan bod, waarna u met uw hele entourage het spel echt tot in de puntjes leert beheersen en later op de avond gaat genieten van een culinaire uitspatting!

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Op een schitterende locatie in het centrum van Den Haag worden de tafels opgesteld en krijgt u eerst een korte stoomcursus pokeren. Alle tactieken komen uitgebreid aan bod, zodat u hopelijk vanavond uw concurrenten achter u laat.

20.00 - 22.30 Diner

Na afloop schuift u aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner en bepalen we wie de uiteindelijke winnaar is van deze pokerworkshop. Natuurlijk ontvangt hij of zij een leuk cadeau voor thuis. Schud de kaarten... En veel plezier!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Aan een pokertafel
  • Met professionele poker chips
  • Met gebruik van echte playing cards
  • Met speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een verrassend cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3-gangen diner

Bovengenoemde tijden zijn indicatief. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan