070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Haags – Lunch – Wijnproeverij

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cursus Plat Haags – Lunch – Wijnproeverij

Een Cursus Plat Haags van Hofstad Events, met lunch en wijnproeverij in Den Haag: of denkt u 'Wa ken me het a me * klonteru?' ('Wat kan het mij schelen?')

11.30 - 13.00 Cursus Plat Haags

Het is maar een voorbeeld van plat Haags, dat in een cirkel van 10 km om het centrum gesproken wordt door trotse Haagse burgers. Plat Haags is nog zeker niet uitgestorven! Een echte Hagenees slaat zich op de borst, kijkt recht vooruit en spreekt elke vreemdeling aan met z'n eigen taaltje. Maar dat taaltje is natuurlijk gewoon te leren!

13.15 - 14.15 Haagse Lunch

Om even bij te komen van alle Haagse inspanning, wordt er speciaal voor uw gezelschap een heerlijk uitgebreide lunch geserveerd. Vraag voor de verschillende mogelijkheden om meer informatie bij onze professionele medewerkers.

14.30 - 16.30 Wijnproeverij

Hij is fijn! Dat wordt weer als vanouds 'spugen in dat bakkie'! Nou ja, bij wijze van spreken dan. Want tijdens deze wijnproeverij in Den Haag gaat u de tong weer eens strelen! U proeft de 6 lekkerste wijnen en krijgt uitleg over de smaak, de oorsprong en de productie van dit weldadige druivensap! Voor deze gelegenheid hebben wij een speciaal wijnhuis bereidt gevonden om hun geheimen prijs te geven, dat wordt genieten!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een échte Hagenees
  • Locatie
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Cursus informatie:

Graag informeren wij u vooraf dat het Haagse taaltje ook grof taalgebruik bevat. Dit is ook in de cursus verwerkt.

Vrijgezellenfeest:

Dit arrangement reserveren voor uw vrijgezellenfeest? Onze professionele medewerkers kunnen dit arrangement nog meer glans geven voor de bruid of bruidegom. Bespreek uw wensen en neem direct contact op voor een ultieme vrijgezellenparty!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan