Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Haags – Lunch – Wijnproeverij

Details over dit uitje

Een Cursus Plat Haags van Hofstad Events, met lunch en wijnproeverij in Den Haag: of denkt u 'Wa ken me het a me * klonteru?' ('Wat kan het mij schelen?')

11.30 - 13.00 Cursus Plat Haags

Het is maar een voorbeeld van plat Haags, dat in een cirkel van 10 km om het centrum gesproken wordt door trotse Haagse burgers. Plat Haags is nog zeker niet uitgestorven! Een echte Hagenees slaat zich op de borst, kijkt recht vooruit en spreekt elke vreemdeling aan met z'n eigen taaltje. Maar dat taaltje is natuurlijk gewoon te leren!

13.15 - 14.15 Haagse Lunch

Om even bij te komen van alle Haagse inspanning, wordt er speciaal voor uw gezelschap een heerlijk uitgebreide lunch geserveerd. Vraag voor de verschillende mogelijkheden om meer informatie bij onze professionele medewerkers.

14.30 - 16.30 Wijnproeverij

Hij is fijn! Dat wordt weer als vanouds 'spugen in dat bakkie'! Nou ja, bij wijze van spreken dan. Want tijdens deze wijnproeverij in Den Haag gaat u de tong weer eens strelen! U proeft de 6 lekkerste wijnen en krijgt uitleg over de smaak, de oorsprong en de productie van dit weldadige druivensap! Voor deze gelegenheid hebben wij een speciaal wijnhuis bereidt gevonden om hun geheimen prijs te geven, dat wordt genieten!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een échte Hagenees
  • Locatie
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Cursus informatie:

Graag informeren wij u vooraf dat het Haagse taaltje ook grof taalgebruik bevat. Dit is ook in de cursus verwerkt.

Vrijgezellenfeest:

Dit arrangement reserveren voor uw vrijgezellenfeest? Onze professionele medewerkers kunnen dit arrangement nog meer glans geven voor de bruid of bruidegom. Bespreek uw wensen en neem direct contact op voor een ultieme vrijgezellenparty!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan