Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Steptocht – Likeur proeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Ontdek Den Haag met Hofstad Events: niet moeilijk, zeker niet op zo’n handig vervoersmiddel als de step, tijdens de Lunch – Steptocht – Likeur proeverij.

We beginnen de dag met een heerlijke lunch. Na de lunch brengt de gids uw gezelschap langs alle bekende monumenten en bezienswaardigheden.

Om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijke likeur proeverij. Wij van Hofstad Events weten wel hoe je Den Haag het beste kan verkennen!

13.00 – 14.00 Lunch

Uw dagje begint met een uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze, zodat u alvast in de juiste sfeer komt. Bereidt u voor op een van de leukste manieren om Den Haag van dichtbij te bekijken.

14.15 – 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up en wat uitleg door onze enthousiaste begeleider begint u met de steptocht. U komt langs alle mooie monumenten van de binnenstad, waaronder het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Mauritshuis. Maar er is nog veel meer te bekijken in het gezellige centrum van de Hofstad!

16.30 – 17.30 Likeur proeverij

Hofstad Events zal ook voor iets typisch Haags zorgen. We gaan een heerlijk likeurtje proeven die in onze Hofstad gestookt is.

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum. Als u het op prijs stelt, reserveren wij een uitstekende locatie voor u!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Likeur proeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience The Hague with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of The Hague.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan