Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jenever Proeverij in Den Haag

Details over dit uitje

Reserveer de Jenever Proeverij van Hofstad Events tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje en kom te weten welk jeneverbes erg lekker smaakt. Tijdens deze proeverij vertellen onze jenever connaisseurs alles over het distillatieproces, het procedé en de technieken die erbij komen kijken. Er wordt u geleerd hoe u de smaak van jenever analyseert en herkent. Wij nemen uw gezelschap mee naar een gezellig restaurant in Den Haag waar u diverse oude en jonge jenevers gaat proeven.

Mogen er aan jonge jenever kruiden worden toegevoegd en welke kruiden worden hierbij doorgaans gebruikt? Wat is nou het verschil tussen oude jenever en "Vieux" en wat is Korenwijn dan eigenlijk precies? Het zijn vragen waar u tijdens dit tongstrelende groepsuitje antwoord op krijgt, onze jenever connaisseurs weten werkelijk alles over jenever.

Jenever is voor de liefhebbers, maar zelfs als u nog nooit een slok jenever heeft gedronken is dit een tongstrelende proeverij vol leuke feitjes. En natuurlijk is dit ook een uitstekend alternatief als voorbereiding op een heerlijk diner. De proeverij wordt namelijk ook al in een gezellig restaurant in hartje Den Haag georganiseerd.

Inclusief:
  • Professionele uitleg en begeleiding
  • Proeven van diverse soorten Jenever
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan