Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Moordspel in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events heeft in de winter in Den Haag een spannend en gezellig evenement voor uw gezelschap klaar staan: het Winter Moordspel.

Midden in het centrum van Den Haag gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen.

U krijgt een script, de juiste aankleding en moet tijdens een heerlijk 3-gangen diner een moord zien op te lossen. Onze acteur speelt de rol van rechercheur en legt u het vuur aan de schenen!

Speelt u de oude maffiabaas of de keurige zakenman? Eindelijk ervaart u wie de beste ondervrager is in uw gezelschap! Het kaarslicht werpt schaduwen op de gezichten, onder u zit de sinistere moordenaar zich te verkneukelen!

Het wordt tijd dat u hem of haar voor eens en altijd in het cachot gooit! Geniet van ons wintermenu van snert en stoofpeertjes, ontdek de geheimen van dit enerverende spel en kruip daarna weer onder de dekens!

Voor uw gezelschap, uw vrienden of familie is het winterse moorddiner een ludieke manier om even te ontspannen en hard te lachen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 12 personen € 62,50 p.p. excl. 9% BTW
13 – > personen € 57,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan