Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht – Lunch – Cocktail workshop

Details over dit uitje

Dit wordt een heerlijke dag in Den Haag! Wat denkt u van een Cocktail workshop met Lunch en Fietstocht van Hofstad Events? Doe eens gek, probeer het!

10.30 - 12.30 Fietstour door Den Haag

Onder leiding van onze ervaren gids begeeft u zich op een fiets en ontdekt u het mooie centrum van de Hofstad op een leuke manier.

Een zacht briesje waait door uw haar, het zonnetje schijnt op uw gezicht en de gids vertelt onderweg allerlei leuke anekdotes.

12.45 - 13.45 Lunch

Afgeladen met allemaal leuke verhalen worden jullie verwacht in een gezellig restaurant om van een overheerlijke lunch te genieten. Hier kunnen jullie het ochtend programma nog eens met elkaar bespreken, terwijl jullie lekker in de watten worden gelegd.

14.00 - 16.00 Cocktail workshop

Nu gaan jullie zelf aan de slag. Jullie worden onder leiding van een echte cocktail expert wegwijs gemaakt in de wereld van deze heerlijke drankjes! Dat wordt mengen, schudden en natuurlijk ook proeven.

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Overlegt u hierover met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze
  • Cocktail workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u met dit uitje niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan