Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch Game in Den Haag

Details over dit uitje

Tijd voor een uitstapje? Een uitje met een culinair tintje? De Crazy Lunch Game van Hofstad Events in Den Haag maakt van uw dag een waanzinnige belevenis.

Tussen de gerechten van de lunch door gaat u allerlei hilarische opdrachten uitvoeren in het centrum van Den Haag.

Opdrachten die soms net even verder gaan dan u zelf had voorgesteld. Wat dacht u van een paar pegels verdienen als straatmuzikant, of op het Binnenhof protesteren tegen het slechte weer? Het is altijd weer een verrassing!

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 8 personen, die er op uit gaan om de opdrachten op tijd te volbrengen. Voor het bewijs dat ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd neemt u een filmcamera mee en legt u alle gekkigheid op beeld vast.

Vervolgens komt u terug voor het hoofdgerecht en trekt u er weer op uit. Bij het nagerecht gaan we kijken welk team er het beste vanaf heeft gebracht en naar huis gaat met de ultieme Crazy hoofdprijs!

Beleef het meest hilarische avontuur van Den Haag en geniet ook nog eens van een heerlijke lunch! Ideaal voor een gezellig familie-uitje of een heerlijke middag met vrienden en vriendinnen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Crazy Lunch Game? Bel met onze professionele medewerkers en bespreek je Crazy Lunch-uitje van A tot Z!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 uur Voorgerecht
14.00 - 15.00 uur Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 uur Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 uur Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 uur Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spelFilmpjes ontvangt u na afloop digitaal
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan