070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch Game in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy Lunch Game in Den Haag

Tijd voor een uitstapje? Een uitje met een culinair tintje? De Crazy Lunch Game van Hofstad Events in Den Haag maakt van uw dag een waanzinnige belevenis.

Tussen de gerechten van de lunch door gaat u allerlei hilarische opdrachten uitvoeren in het centrum van Den Haag.

Opdrachten die soms net even verder gaan dan u zelf had voorgesteld. Wat dacht u van een paar pegels verdienen als straatmuzikant, of op het Binnenhof protesteren tegen het slechte weer? Het is altijd weer een verrassing!

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 8 personen, die er op uit gaan om de opdrachten op tijd te volbrengen. Voor het bewijs dat ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd neemt u een filmcamera mee en legt u alle gekkigheid op beeld vast.

Vervolgens komt u terug voor het hoofdgerecht en na een heerlijke maaltijd trekt u er weer op uit voor deel 2 van het spel. Bij het nagerecht gaan we kijken welk team het er het beste vanaf heeft gebracht en naar huis gaat met de ultieme Crazy hoofdprijs!

Beleef het meest hilarische avontuur van Den Haag en geniet ook nog eens van een heerlijke lunch! Ideaal voor een gezellig familie-uitje of een heerlijke middag met vrienden en vriendinnen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Crazy Lunch Game? Bel met onze professionele medewerkers en bespreek je Crazy Lunch-uitje van A tot Z!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 uur Voorgerecht
14.00 - 15.00 uur Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 uur Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 uur Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 uur Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Lunch? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan