Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cognac Proeverij in Den Haag

Details over dit uitje

De Cognac Proeverij van Hofstad Events in Den Haag brengt u de lekkerste distillaten en is een gezellige happening vol informatie en feitjes over deze, uit de gelijknamige Franse regio afkomstige, edele drank. Wij nemen u mee naar de binnenstad van Den Haag waar wij u verschillende cognacs zullen laten proeven. Deze proeverij kunt u uiteraard ook opnemen in een volledig verzorgd programma voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag.

Welke druivenrassen zijn geschikt om cognac van te maken en welk wijnhuis doet het al jaren erg goed? Onder leiding van onze cognac vinologen komt u meer te weten over de "St-Emillion" en andere bekende merken en hoe het proces van oogst tot distillatie in zijn werk gaat. Uiteraard wordt het daarna tijd om zelf een paar slokjes te proeven van verschillende cognacs en uw favoriet te bepalen.

Cognac is voor de liefhebbers, maar zelfs als u nog nooit een slok cognac heeft gedronken is dit een boeiende proeverij vol leuke feitjes. En natuurlijk is dit ook een uitstekend alternatief als voorbereiding op een heerlijk diner. De proeverij wordt namelijk ook al in een gezellig restaurant in hartje Den Haag georganiseerd.

Inclusief:
  • Professionele uitleg en begeleiding
  • Proeven van diverse soorten cognac
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan