Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barista workshop in Den Haag

Details over dit uitje

De Barista Workshop van Hofstad Events maakt van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Haag een tongstrelende ervaring. Wij leren uw gezelschap hoe men de lekkerste Espresso's en Cappuccino's klaarmaakt en welke technieken daarbij komen kijken. Op een gezellige locatie in Den Haag komt u bijeen om meer te weten te komen over de diverse soorten koffie's, bereidingswijze en technieken.

Het voordeel is natuurlijk dat u de beschikking heeft over diverse professionele machines waardoor het maken van een lekkere cappuccino toch wat makkelijker wordt. Maar ook dan nog zult u moeten letten op de temperatuur, de manier hoe u de melk in het kopje giet en allerlei andere kleine details die bepalend zijn voor de smaak van het eindproduct.

Daarna is de koffie keuren nog een hele tour. Een slokje koffie, daarna een slokje water om te neutraliseren en door met de volgende. Creëer daarna uw eigen perfecte espresso, een melange van ingrediënten en kennis, die u tijdens het eerste uur hebt opgedaan.

Programma:

- Uitleg over de workshop
- Herkomst koffie & leuke weetjes
- Verschillende bereidingstechnieken

Inclusief:
  • Unieke locatie in centrum Den Haag
  • Professionele begeleiding
  • Welkomstdrankje (vers kopje koffie?)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan