070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fotografie in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Fotografie in Den Haag

Vraagt u zich soms ook af hoe bepaalde foto's gemaakt kunnen worden? Het lijkt bijna nep, maar dat is vaak niet zo! Hofstad Events helpt u met deze fotografie workshop een handje, zodat u ook zulke prachtige plaatjes kunt schieten. In een kleine twee uur leren jullie de kneepjes van het vak.

Vandaag beginnen we de workshop met een korte uitleg. Er worden tips gegeven hoe je nou het mooiste plaatje kunt schieten en natuurlijk ook wat korte achtergrondinformatie over het fotograferen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Je leert natuurlijk het snelste door te oefenen. Vanmiddag nemen we Den Haag (of Scheveningen) als locatie om jezelf als top fotograaf te ontwikkelen. Zet nou niet alleen maar bekende politici op de foto, maar geniet van alle fraaie objecten die de Hofstad te bieden heeft. Naast het fotograferen van de stad krijgen jullie ook een korte cursus portretfoto's maken. Uiteraard is de cursusleider aanwezig om direct feedback te geven.

Per workshop kunnen 20 personen deelnemen, om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten. Is jullie gezelschap groter? Ook geen probleem! Het is bijvoorbeeld mogelijk om elkaar af te wisselen en dit te combineren met een ander arrangement van Hofstad Events! Wij denken graag met u mee.

Inclusief:
  • Workshop begeleider
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Bij de workshop zijn geen camera's inclusief. Deze dienen jullie zelf mee te nemen. (pocketcamera, spiegelreflex of tablet)

Prijs:

éénmalig € 449,50 excl. 21% BTW - per groep, maximaal 20 personen

Reservering voor grotere groepen:

Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het ook mogelijk om een 'afwissel arrangement' te organiseren in combinatie met een ander arrangement uit ons aanbod.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan