Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fotografie in Den Haag

Details over dit uitje

Vraagt u zich soms ook af hoe bepaalde foto's gemaakt kunnen worden? Het lijkt bijna nep, maar het is vaak niet zo! Hofstad Events helpt u met deze fotografie workshop een handje om ook zulke prachtige plaatjes te kunnen schieten. In een kleine twee uur leren jullie de kneepjes van het vak.

Vandaag beginnen we de workshop met een korte uitleg. Er worden tips gegeven hoe je nou het mooiste plaatje kan schieten en natuurlijk ook wat korte achtergrond informatie over het fotograferen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Je leert het natuurlijk het snelste door te oefenen. Vanmiddag nemen we Den Haag (of Scheveningen) als locatie om jezelf als top fotograaf te ontwikkelen. Zet nou niet alleen maar bekende politici op de foto, maar geniet van alle fraaie objecten dat de Hofstad te bieden heeft. Naast het fotograferen van de stad krijgen jullie ook een korte cursus hoe je mooie portretfoto's kan maken. Uiteraard is de cursusleider aanwezig om direct feedback te geven.

Per workshop kunnen 20 personen deelnemen, uiteraard om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten. Is jullie gezelschap groter? Ook geen probleem! Het is bijvoorbeeld mogelijk om elkaar af te wisselen en dit te combineren met een ander arrangement van Hofstad Events! Wij denken graag met u mee.

Inclusief:
  • Workshop begeleider
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Bij de workshop zijn geen camera's inclusief. Deze dienen jullie zelf mee te nemen. (pocketcamera, spiegelreflex of tablet)

Prijs:

éénmalig € 349,50 excl. 21% BTW - per groep, maximaal 20 personen

Reservering voor grotere groepen:

Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het natuurlijk mogelijk om een 'afwissel arrangement' te organiseren in combinatie met een ander arrangement uit ons aanbod.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan