Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Port Proeverij Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens deze Port Proeverij van Hofstad Events in Den Haag laten wij u een aantal voortreffelijke glaasjes Port proeven. Deze uit Portugal afkomstige wijn is de laatste jaren weer helemaal in trek. Wij nemen u mee naar het centrum van Den Haag voor een uitgebreide Port Proeverij waar u port ontdekt als aperitief, digestief of aperitief.

De meeste ports - met uitzondering van de Single Quinta Port zoals bijvoorbeeld Quinta do Noval - worden verkregen door vermenging van ports die van verschillende quinta's (=wijngaarden) afkomstig zijn. Maar bestaat er ook zoiets als de pure Port? Dit en meer van dit soort feitjes komt u te weten als u onze Port experts met passie over hun favoriete drankje hoort praten.

Port is voor de liefhebbers, maar zelfs als u nog nooit een slok Port heeft gedronken is dit een boeiende proeverij vol leuke feitjes. En natuurlijk is dit ook een uitstekend alternatief als voorbereiding op een heerlijk diner. De proeverij wordt namelijk ook al in een gezellig restaurant in hartje Den Haag georganiseerd.

Inclusief:
  • Professionele uitleg en begeleiding
  • Proeven van diverse soorten Port
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan