Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Den Haag

Details over dit uitje

Speel de Crazy Dinner Game van Hofstad Events in hartje Den Haag, waar een heerlijk 3-gangen diner voor u staat en u de leukste opdrachten gaat uitvoeren.

Ludieke opdrachten, afgewisseld met drie unieke restaurants, waar u de lekkerste gangen geserveerd krijgt.

Uniek? Jazeker! Dit Crazy Dinner Game concept hebben we natuurlijk afgekeken van het gelijknamige tv-programma Crazy 88!, maar wij doen het net even anders!

U wordt door één van onze ervaren begeleiders onthaald in het centrum van Den Haag. Hier delen we uw gezelschap op in een aantal teams, die tegen elkaar gaan strijden, om de enige echte Crazy hoofdprijs.

U krijgt een videocamera overhandigd, waarmee u de opdrachten op beeld vastlegt. Opdrachten? Hoe zien die eruit dan? Ha, dat verklappen we natuurlijk niet! In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd om één van de dinergangen opgediend te krijgen.

Na afloop komen we bij elkaar voor het nagerecht, waarbij de hoofdprijs aan het winnende team wordt overhandigd. Met de jury is niet te overleggen! U krijgt achteraf de filmpjes digitaal toegestuurd, leuk om met het gezelschap nog eens na te kijken!

Veel plezier!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 20.00 uur Crazy game deel 1
21.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 uur Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Filmpjes worden achteraf digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Handige Tip voor uw Haagse Crazy Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan