Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-workshop & Taco-fiësta in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events zorgt er met de cocktail workshop & taco fiësta voor dat u er eventjes heerlijk 'caribisch' en pittig Mexicaans tussenuit bent in Den Haag.

Tijdens deze Cocktail Workshop & Taco Fiësta zorgen wij voor de lekkerste drankjes en gerechten, rechtsreeks afkomstig uit Zuid-Amerika!

Geniet van een avond vol exotische verrassingen, speciale smaaksensaties en een relaxte sfeer!

17.00 - 19.00 Cocktail Workshop

Een Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, het zijn maar een paar van de exotische cocktails die u tijdens deze cocktail workshop kan maken. U krijgt instructie van professionele shakers die al jaren in het vak zitten. Zelfs non-alcoholische dranken hebben voor deze experts geen geheimen meer. Kwestie van mixen, shaken en 'stirren'.

Als een volleerde Tom Cruise staat u aan het eind van deze workshop zelf als een volleerd cocktailshaker flessen hoog in de lucht te houden.

19.00 - 21.30 Mexicaans Diner

Een heerlijk Mexicaans 3-gangen diner, het Taco-fiësta, is een vast onderdeel van deze verrassende dag. In een eersteklas restaurant in de binnenstad worden pittige gerechten geserveerd die u natuurlijk weg moet spoelen met een exotisch drankje.

Geniet van de Mexicaanse keuken en de verschillende hapjes die professionele koks voor u klaar maken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens cocktailworkshop
  • 3-gangen diner TacoFiesta

Tip:

Natuurlijk kunt u ook nog hele andere activiteiten combineren met dit arrangement. Hofstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van een rondvaart, wijnproeverij, speurtocht en andere workshops om uw dagje uit in de Hofstad compleet te maken?

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan