Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Game – Borrel in Den Haag

Details over dit uitje

Een afwisselend dagarrangement in Den Haag, met alles er op en er aan? Hofstad Events heeft de ‘Lunch – Empire City Game GPS game – Borrel’. Bent u er klaar voor?

We starten we de middag goed met een overheerlijke lunch.

Vervolgens gaan we een hypermoderne uitdagende game spelen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Haags café.

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het oude centrum van Den Haag. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Bent u klaar voor een bloedstollende race?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Hofstad Events neemt u mee naar een typisch Haags café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team het beste heeft gepresteerd tijdens de Empire City Game. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn, tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan